Ivana 17 final

O meni

Sistemski gestalt coach (EMCC certified coach), trener i edukant Gestalt psihoterapije

Svoj rad u području razvoja ljudi kroz coaching usmjerava kroz specifični pristup Sistemskog gestalt coachinga, koji objedinjuje koncept Gestalt terapije, savjetovanja i Gestalt organizacijskog konzaltinga. Sistemski Gestalt coaching završila je pri Institutu za integrativnu gestalt terapiju (Institute für Integrative Gestalttherapie Würzburg – IGW). Daljnji razvoj na tom području provodi kroz četverogodišnju edukaciju Gestalt psihoterapije pri spomenutom institutu. Certificirani je EMCC coach (foundation level), a certifikaciju je stekla kroz edukaciju Practicing Coaching & Mentoring, Olde Vechte Foundation u Nizozemskoj.

Član sam predsjedništva Hrvatske udruge za coaching te jedan od pokretača regionalne konferencije Prozor u Coaching u kojoj sudjelujem kao predavač i organizator u sklopu udruge.

Svoje iskustvo započela je kao trener i coach kroz EU projekte na kojima je radila kao organizator projekata, konzultant i trener. Dio poslovanja usmjeren je i na organizacijsko savjetovanje u području industrije video igara, Digitalna Avantura, Sony Playstation itd.) na tri svjetska događaja (Reboot Develop Blue konferencija u Hrvatskoj i Reboot Develop Red konferencija u Kanadi te regionalni sajam video igara, Reboot Infogamer.

Ivana Peršin - sistemski gestalt coach, edukant Gestalt psihoterapije

E: ivana.persin@kapsula-komunikacije.hr

Adresa: Radnička cesta 39, Zagreb